Laboratóriumi eszközök

Mininfra Scan-TPlus ®

Hordozható kivitel

A Mininfra Scan-TPlus® gabonaelemző kis mérete és súlya lehetővé teszi, hogy több telephelyen, vagy akár kint a szántóföldön is használja. A Mininfra Scan-TPlus® készüléket a mozgatás megkönnyítése érdekében alumínium kofferrel és 12V-os csatlakozóval szállítjuk, így akár autó-szivargyújtóról is működtethető.

Felhasználóbarát felület

A Mininfra Scan-TPlus® gabonaelemző nagyméretű, színes érintőképernyővel rendelkezik, amelynek áttekinthető felépítése és logikus kezelése rendkívül felhasználóbaráttá teszi a készülék kezelését.

Mintakezelés

A Mininfra Scan-TPlus® készülékhez a mérendő anyagfajták szemnagysága szerint különböző rétegvastagságot biztosító mintatartók – küvetták – tartoznak. A Mininfra Scan-TPlus® mintatartói robusztusak, jól tisztíthatók, egyszerű a kezelésük, pl. szemes anyagok esetén merítéssel is tölthetők.

Kalibrációk

A Mininfra Scan-TPlus® gabonaelemzőt az alap búza, árpa, rozs, stb. méréséhez használt mintatartóval és kalibrációkkal szállítjuk. További kalibrációk és mintatartók opcionálisan rendelhetők a Mininfra Scan-TPlus® gabonaelemzőhöz.